Sønderborg Frimærkeklub


pbjp@stofanet.dk

74 42 77 25

Sønderborg Frimærkeklub blev stiftet 22. februar 1942, og har for tiden 52 medlemmer, som mødes 1. og 3. tirsdag kl. 19:00, hver måned fra september til april. Klubben er medlem af Danmarks Filatelistisk Forbund.

Aktuelt mødeprogram findes nedenfor.

Vi har afholdt flere klubudstillinger, hvor den seneste blev holdt i 1992: Alssund 92.

Sønderborg Frimærkeklub afholder møder i Humlehøj Skolens mødelokaler, Stråbjergvej 1, 6400 Sønderborg. (Indgang ved svømmehallen). Lokalerne er åbne fra kl. 18.30.

Du er altid velkommen til at besøge klubben er par gange, inden du melder dig ind.

Til hver mødeaften møder ca. 30 procent af medlemmer op i klubben, hvor der er masser af mulighed for at bytte, udveksle erfaringer m.m. Medlemmerne i Sønderborg Frimærkeklub samler på næsten alt muligt. Kerneområderne med flest samlere er Danmark, Færøerne, Grønland samt øvrige Skandinavien og Tyskland. De mere avancerede samleområder som stempler, perfins, motiver, breve, postkort m.m. findes der også samlere til i klubben.
I klubben er der altid nogen, der kan hjælpe dig, uanset om det drejer sig om frimærker eller postkort. Desuden kan de nyeste kataloger altid lånes på klubaftener.

Foruden bytteaktivitet kan du deltage i auktioner, foredrag m.m. Der er mulighed for køb af øl og sodavand på mødeaftener.

Formand: Paul B. Jepsen – tlf. 74 42 77 25 – mail: pbjp@stofanet.dk
Kasserer: Herluf Chr. Jensen – tlf. 40 29 99 49 – mail: herluf.chr.j@gmail.com

Hver aften kan medlemmer indlevere til en mini-auktion inden kl. 19:30, hvor der afregnes samme aften.

Klubbens årlige byttedag er blevet ændret til en fælles byttedag i Rødekro-hallen. Frimærkeklubberne i Aabenraa, Haderslev og Sønderborg er gået sammen om den eneste byttedag i Sønderjylland.

Klubben er også behjælpelig med vurdering og realisering af frimærkesamlinger m.m.

pdf
Aktuelt program

Hent