Sønderborg Frimærkeklub


pbjp@stofanet.dk

74 42 77 25

Sønderborg Frimærkeklub blev stiftet 22. februar 1942, og har for tiden 75 medlemmer, som mødes 1. og 3. tirsdag kl. 19:00, hver måned fra september til april. Klubben er medlem aLf Danmarks Filatelistisk Forbund.

Aktuelt mødeprogram findes nedenfor.

Vi har afholdt flere klubudstillinger, hvor den seneste blev holdt i 1992: Alssund 92.

Sønderborg Frimærkeklub afholder møder i Frivillighedens Hus, Perlegade 50, 6400 Sønderborg. Der er masser af P-pladser bag bygningen. Lokalerne er åbne fra kl. 18.30.
Du er altid velkommen til at besøge klubben er par gange inden du melder dig ind.

Til hver mødeaften møder ml. 30-35procent af medlemmer op i klubben, hvor der er masser af mulighed for at bytte, udveksle erfaringer m.m. Medlemmerne i Sønderborg Frimærkeklub samler på næsten alt muligt. Kerneområderne med flest samlere er Danmark, Færøerne, Grønland samt øvrige Skandinavien og Tyskland. De mere avancerede samleområder som stempler, perfins ( frimærker med huller ), motiver, breve, postkort m.m. findes der også samlere til i klubben.

I klubben er der altid nogen, der kan hjælpe dig, uanset om det drejer sig om frimærker eller postkort. Desuden kan de nyeste kataloger altid lånes på klubaftener. Foruden bytteaktivitet kan du deltage i dubletcirkulation, auktioner, lysbilledforedrag m.m. Der er mulighed for køb af øl og sodavand på mødeaftener.

Formand: Paul B. Jepsen – tlf. 74 42 77 25 – mail: pbjp@stofanet.dk
Kasserer: Herluf Chr. Jensen – tlf. 40 29 99 49 – mail: herluf.chr.j@gmail.com

 

Hver aften kan medlemmer indlevere til en mini-auktion inden kl. 19:30, hvor der afregnes samme aften. Der kan dog ikke indleveres samme dag i forbindelse med storauktioner.

Klubben har 2 større formidlingssalg om året. Hver mødeaften er der mini-formidlingssalg.
Klubben er også behjælpelig med vurdering og realisering af frimærkesamlinger m.m.

pdf
Aktuelt program

Hent