Overrækkelsen af Danmark-Medaillen til Jørgen Jørgensen ved Filatelistisk Selskabs Generalforsamling torsdag den 10. september 2020.
Niels Kristian Hansen formand for DFF skriver følgende:

Jeg har bedt om ordet i kraft af mit medlemskab af Komiteen for Danmark Medaillen, der udover mig består af Niels Erik Thunbo og Søren Chr. Jensen.
For snart et år siden under den Nationale Frimærkeudstilling havde vi et møde, hvor vi valgte aftenens modtager. Efter dette kom Corona’en med aflysninger og udsættelser. Det var planen at overrækkelsen skulle være sket i forbindelse med DFF’s Repræsentantskabsmøde i denne weekend, som nu desværre er udsat til april 2021.
Jeg er derfor taknemmelig for at overrækkelsen kan foregå i aften i Forbindelse med Filatelistisk Selskabs Generalforsamling. Tusind tak for det!

Modtageren af Danmark Medaillen er medlem af Filatelistisk Selskab og er kendt af alle. Han har gjort en stor indsats for filatelien i Danmark og udlandet. I denne forbindelse er det især den internationale indsats, som har været motivationen for tildelingen, hvor han har været med til sætte Danmark på det filatelistiske verdenskort. Modtageren har således været formand for FEPA 2009-13 samt gennem en årrække haft virke som dommer.
Af Jørgen Jørgensens mange meritter kan fremhæves
– Optagelsen på The Roll of Distinguished Philatelist i 2015
– Æresmedlem I DFF I 2016
– En mangeårig indsats for de danske motivsamlere
Der skal fra Komiteen for Danmark Medaillen lyde et stort tillykke til Jørgen Jørgensen. *Foto Peter Bech.

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser