Den 15. maj 2020 skifter Facebookgruppen ”Forbundets Netsalg” navn til ”DFF Netsalg”, således at der er identitet mellem navn på Facebookgruppen og navn på auktionsplatformen.
Team Netsalg, der består af de frivillige, der sørger for den daglige drift af DFF Netsalg, opfordrer medlemmerne i klubber under DFF til både at benytte www.dff-netsalg.dk samt til at blive medlem af Facebookgruppen.
Facebookgruppen er for alle, der køber og sælger på Forbundets Netsalg. Det er et forum, hvor de i øjeblikket 394 brugerne kan hjælpe hinanden, og hvor DFF Netsalg kan debatteres i en god og sober tone. Endvidere har sælgerne mulighed for at fortælle, at de har lagt lots til salg; og de kan henvise med et link til platformen.
Der ydes IKKE support, vejledning mv. via denne facebook-site. Benyt i stedet for funktionen ”hjælp” på forsiden af www.dff-netsalg.dk , hvor der (mest henvendt til sælgerne) også findes et afsnit med ”tricks”. Vi har samlet gode råd i afsnittet ”Om os” under overskriften ”Best Practice”.
Brug funktionen ”kontakt os” til direkte henvendelse.

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser