I de sidste måneder har Team Netsalg evalueret på funktioner og faciliteter i dff-netsalg.dk. Det har sammen med henvendelser fra brugerne resulteret i adskillige justeringer i teksterne på platformen og senest i en opdatering af programmet fra RainWorx.
Torsdag den 2. april 2020 kl. 08.00 blev der igen adgang til dff-netsalg.dk efter en opdatering med bl.a. nye funktioner:
1. mulighed for at give multiple feedback til samme køber/sælger for op til 25 lots på en gang
2. feltet forsendelse kommer obligatorisk frem, således at sælger nu er tvunget til at oplyse en pris for forsendelse.
3. minimumsprisen pr. lot vil fremover blive de af DFFs bestyrelse tidligere vedtagne 5 kr.
4. det bliver muligt for en bruger (køber eller sælger) at blokere (sælger eller køber), således at de ikke fremadrettet kan byde på hinandens lots. Blokeringen kan ophæves igen.
5. mulighed for at arkivere købsfaktura hhv. salgsfaktura efter afsluttet handel
Hertil kommer ændringer, der primært har betydning for administratorerne.
Vi har gennemskrevet faciliteten ”Hjælp” (se nederst på forsiden af dff-netsalg.dk), således at der er taget højde for de nye funktioner samt indarbejdet 2 nye afsnit: ”Tricks” og ”Best practice” (et afsnit med gode råd mest til sælgerne). Ligeledes er ”om os” revideret med nye afsnit om mission, vision og formål med dff-netsalg.dk.
Som den, der af bestyrelsen for DFF er udnævnt til ansvarlig for dff-netsalg.dk, vil jeg takke Steffen Madsen, Fredericia, for det enorme og engagerede arbejde, han har bidraget med undervejs i processen. Steffen har valgt at stoppe som frivillig i Team Netsalg. I forlængelse af vort nyhedsbrev nr. 1 er der indtrådt 4 nye frivillige i Team Netsalg. Tak fordi i bruger dff-netsalg.dk
Frederikshavn, den 4. april 2020/Anders Jørgensen

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser