Efter en opfordring og en række efterfølgende overvejelser, har jeg valgt at stille op som kandidat til en bestyrelsespost i Danmarks Filatelist Forbund

Søren Juhl Hansen CV

Jeg er født i 1958 og bor i Ågerup godt 5 km nord for Roskilde. Har en M.Sc (Econ.) fra CBS, og har været erhvervsaktiv og har haft ledelsesansvar i over 40 år indenfor forretningsstrategi og -planlægning, marketing og product management i en række internationalt orienterede produktionsvirksomheder primært inden for byggevarersektoren. Jeg har nu valgt at stoppe min erhvervsmæssige karriere, så derfor er der nu både tid og ressourcer til at kaste sig over en række interessebaserede opgaver, som bl.a. inkluderer medejerskab af et vinimportfirma – Vikalivino ApS – hvor vi fokusere på italienske vine, der fastholder de traditionelle kvaliteter, der kendetegner vinene fra de enkelte vindistrikter i Italien.

Filatelistisk CV

Jeg har samlet frimærker siden midt i 60’erne, og startede med at være frimærkeklubaktiv sidst i 60’erne, og fik udstillingsdebut på ”Filator 70”, som blev arrangeret af den hedengangne juniorfrimærkeklub Toreby Frimærkeklub, som i starten af 70’erne faktisk blev udnævnte af FIP, som Vesteuropa’s mest aktive juniorfrimærkeklub med sine godt 50 juniormedlemmer! Er i dag formand for De Danske Motivsamlere, og har siddet i bestyrelsen, siden jeg var medstifter af DDM i 1982. Er desuden medlem i Hvidovre Frimærkeklub og har været KPK-medlem siden 1982. Det har altid været tematiske filateli, der har været mit store interesseområde, og jeg har samlet og som anført udstillet motiv- og temaeksponater siden starten af 70’erne. Derudover har det altid været dommergerningen, der har været mit store fokusområde, og jeg har siden starten af 80’erne – dengang under SJS – være jurymedlem på en lang række danske og nordiske udstillinger. Er pt. sekretær i DFF’s Dommerkollegium.

Hvorfor stiller jeg op?

Jeg har fra sidelinien i nu mange år set det store arbejde, der er bliver lagt af de mange forskellige bestyrelsesmedlemmer, for fortsat at sikre et stærkt, velfungerende og samlende forbund. De sidste par valgperioder har været med stor fokus på at få struktur på Danmarks Filatelist Forbund, og med det på plads, har bestyrelsen sikret et udgangspunkt for det arbejde den kommende bestyrelse skal gennemføre for at kunne fastholde og udbygge frimærkesamleriet i Danmark. Dette skal Danmarks Filatelist Forbunds bestyrelse gøre i et fortsat tæt samarbejde med alle vores medlemsklubber, så de med lokale mødetilbud og aktiviteter fortsat kan fastholde og udvikle frimærkesamleriet – og det gælder frimærkesamleriet i alle hjørne af Danmark og på alle niveauer.

Jeg har over de mange år som frimærkesamler, som udstiller, som bestyrelsesmedlem og formand i en forbundsklub og som medlem af DFF’s Dommerkollegiet benyttet de tilbud og den viden, der har været tilgængeligt i forbundsregi. Og da jeg nu da jeg har tid og ressourcer – og ”lidt” viden – så vil jeg gerne ”betale tilbage” og derved bidrage til Danmarks Filatelist Forbunds fortsatte virke.

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser