Det er en rigtig god ide at udstille topografiske postkort i det lokale samfund. Jeg udstiller en lille del af de mine gamle Varde postkort i Varde Miniby og de tiltrækker mange mennesker – udstillingen varer en måned. Det giver stor interesse for og måske lyst til at begynde at samle på postkort og/eller lokalhistorie. Så betænk dig ikke med at udstille din samling – stor eller lille. I Varde Miniby er det kun muligt at få plads til 2 rammer og dermed 48 kort i alt, men det er faktisk meget passende. Jeg har noteret så mange relevante oplysninger om hvert kort som muligt under det enkelte kort og kortene er sat fast med små fotohjørner. Så det kræver ikke ret meget, men det giver stor PR for vores hobby og forhåbentlig nye medlemmer til den lokale klub.

JyskeVestkysten henvendte sig for at høre mere om Varde postkortene, hvilket resulterede i en artikel om at samle på postkort, frimærker og posthistorie. Der blev taget en del foto af det gamle Varde.

Artiklen som blev bragt i JyskeVestkysten og Ugeavisen Varde kan læses her https://ugeavisen.dk/varde/artikel/hun-kan-godt-give-600-kroner-for-et-postkort?fbclid=IwAR3XZw87LYumOZKPjgY7wKqFE9cRsO-NWgVN8Tjus1-PaVuMWFWhOm1j6jY

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser