Artikler om frimærker fra hele verden – er sorteret i datorækkefølge efter hvornår de er lagt på
Rusland var det første europæiske land, der anvendte frimærker som nødpenge. Fyrstendømmet Finland var en del af Det russiske Kejserrige, hvor den russiske mønt, rubel og kopek, var et gangbart betalingsmiddel på lige fod med den…
Læs mereI DFT nr 1 2019 skrev Svend Bek-Pedersen en artikel om War tax frimærker, der kan læses nedenfor. Svend skriver blandt andet: Den første verdenskrig startede med drabet på ærkehertug Franz…
Læs mereI DFT nr. 2 fra 2013 indleder Allan Brink sin artikel som følger: En af fordelene ved at blive ældre er, at oprydning i højere og højere grad kan bringe halvklassiske ting frem. Jeg er…
Læs mereDFT nr. 6 2019 bragte en artikel af Ib Krarup Rasmussen om en tidligere engelsk koloni: Tristan da Gunha. Ib Krarup skriver bl.a. at de engelske kolonimærker især fra det…
Læs mereSteffen Madsen Fredericia Frimærkeklub skrev i 2012 en artikel om Letland - bragt i DFT nr. 2. Her er et lille uddrag fra artiklen: Når man samler Letland er der 2 perioder med egne frimærker. De første frimærker udkom i 1918, samme år som landets uafhængighed af regionen og frem til 1940. Herefter udgave først igen egne frimærker fra 1991, efter løsrivelsen fra Sovjetunionen, og frem til i dag. De første frimærker findes i en del forskellige udgaver. Resten af artiklen kan læses nedenfor
Læs mereJørgen Kluge Hedehusene Frimærkeklub skrev i DFT nr. 1 2018 en artikel om Columbus og opdagelsen af Amerika. Jørgen skriver bl.a. :Nogle frimærker, der altid har fascineret mig, er Columbus udgaverne fra Spanien, der blev udgivet mandag den 29. september 1930 som en mindeudgave for opdagelsen af Amerika. Mærkerne har alle relation til Christoffer Columbus og opdagelsen af Amerika. Der blev udgivet 3 serier af frimærkerne med ialt 35 frimærker. Læs hele artiklen nedenfor.
Læs mere
Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.