Som det nok er alle læsere af DFT bekendt, så holders der en større auktion på DFF-NETSALG.DK. Du kan nemt nå at deltage, hvis du har materiale, der er lidt ud over det sædvanlige – det behøves ikke at være hverken dyrt eller sjældent, det vigtigste er det materialet skiller sig ud fra mængden!

Brug derfor weekenden på at sætte dine fineste dubletter til salg og kom i godt selskab!

Auktionen starter søndag den 10. april kl. 21 og slutter søndag den 24. april kl. 21.

Det er vigtigt at materialet er velbeskrevet, og med gode skanninger og kan opnå et hammerslag på minimum 100,- kr.. Samtidig bør du være realistisk med startprisen – lave startpriser giver ofte langt bedre hammersalg end høje startpriser.

Du skal selv sørge for at få startet dine auktioner korrekt i kategorien ”Forårsauktion”. Du skal bruge følgende startdato: 10 – APR – 2016 / 9:00 – PM – Herefter sætter du auktionens varighed til 14 dage.

Vi håber mange sælgere vil støtte op om initiativet. Du kan læse mere i det nyeste DFT. Her kan du også få en smugkig på nogle få af de flotte ting, der allerede er lagt på auktionen.

Når auktionen starter den 10. april vil du kunne finde alle lots lige her!

Har du spørgsmål i forhold til Forårsauktionen, er du velkommen til at kontakte DFF-Netsalg via mail til thilkjaer@privat.dk.

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser